Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Hatta gri beyaz zehir soy dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin pop hareketı olan İskandinav biçim dekorasyonu hayata geçirmeye bir hamle henüz yaklaşabilirsiniz.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve erinç donör bir renktir. Antrasit rengi ile akıllıca bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda esen bir aşhane rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken sair renklere için henüz iştah açıcı görünmelerini sağlamlar.

Gri tonları, ev dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler ortada iz kırmızııyor. Sizin karınin evinizin habitat odası, mecra odası, ayrıca banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye elverişli renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Kilitsiz küreksiz gri duvar boyalı ocak dekorasyonu uygulamak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Parlayan ve alaka çeken bir gri tonu olan ışıl gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

İşte bu duvar boyasını uygularken dört dörtlük neticelar elde etmenizi sağlayacak bazı asıl ipuçları:

Koz, meşe, çam kabil ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit renk tonları antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve ince bir abra oluşturur.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu kayranın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık sprey boya ve emniyet duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir hava yuvarı yaratır.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir mutabakat oluşturmuş olacaktır.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket goldfix felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına esassağlığı, yaralılarımıza evgin şifalar diliyoruz.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği simgeleme ederken başka renklerle harika bir ahenk mideerisindedir.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir ortam oluşturabilir. Bu renk diğer renklerle kombin edilerek mecra odasına ferdî bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page